Örskärs Vandrarhem

Bo på vandrarhem vid Örskärs fyr i norra skärgården,

Adress: Örskär
Ort: 742 97 Gräsö
Telefon: 0173-340 21
Email: boka@orskarsfyr.se
Webbsida: https://www.orskarsfyr.se/vandrarhem.html
Öppet
Vandrarhemmet är öppet från slutet på april till en bit in i oktober. Vissa veckodagar under lågsäsong håller vi stängt, kontakta oss för mer info.

Vandrarhem
Vandrarhemmet består av två "lägenheter" med varsin ingång. Totalt finns 18 bäddar, fördelade på fem rum enligt nedan. Uthyres per rum eller hel lägenhet. I varje lägenhet finns ett gemensamt kök och gemensam dusch/toalett. Köken är utrustade för självhushåll. Spis,ugn,micro,kaffebryggare, kombinerad kyl/frys som man delar med andra gäster. En hylla/rum. Enklare porslin och div. köksutrustning.

Från vandrarhemmet har du en fantastisk utsikt mot havet och fyren. Tärran, Pjukarn och Argos har fönster ut mot fyren. Vandrarhemmet är den gamla fyrvaktarbostaden. Detaljer som vedspisar/kakelugn(ej i bruk) köket mm är kvar som det var när fyrvaktaren bodde där.
Serveringen ligger precis intill och där kan du sommartid äta lunch och vissa kvällar i veckan även middag. Lågsäsong har serveringen endast öppet lördagar och övrigt för förbokade grupper/sällskap. Fråga vad som gäller för din vistelse.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!