Hyr stuga i Stockholms skärgård

Hyr stuga i Stockholms skärgård

På Marholmen kan du hyra sjönära stugor i Stockholms skärgård året runt!

Drömmer du om att bo i Stockholms skärgård? Vi kan göra den drömmen till verklighet, i alla fall för en liten stund. Som en bonus har du spa, restaurang, bar och alla aktiviteter som Marholmen har att erbjuda inom bekvämt räckhåll.

Adress: Marholmen 1
Ort: 761 97 Norrtälje
Telefon: 0771-16 17 00
Email: reception@marholmen.se
Webbsida: https://www.marholmen.se/

Hyr en stuga i Stockholms skärgård
Vill du hyra en stuga eller en villa i Stockholms skärgård? På Marholmen kan du ha ditt eget boende och samtidigt tillgång till all den service och hela det serviceutbud och alla aktiviteter som Marholmen och Roslagens skärgård erbjuder. Här kan du hyra stugor för en helg eller en hel vecka tillsammans med familj och vänner. Om du vill sköter du dig själv helt och hållet med självhushåll, men du kan också ta vara på Marholmens serviceutbud och äta frukost, lunch eller middag på restaurangen eller ta en drink i baren när och om du känner för det. Eller varför inte unna dig maximal njutning i Mareld Spa?

Kort sagt, att bo i stuga eller villa på Marholmen förenar det bästa av två världar. Du bestämmer själv hur du vill ha dina dagar här.

Lilla familjen eller jättestora sällskapet?
På Marholmen finns ett femtiotal stugor och villor för uthyrning att välja mellan. Från mindre stugor med högt i tak, tre sovrum med totalt sex bäddar och ett gemensam kök/vardagsrum till pampiga, nationalromantiska Grosshandlarvillan som byggdes åt Marholmens ursprungliga värdpar Nils och Hanna Berg vid förra sekelskiftet. Det vi vill säga är att du kan hyra just den stuga i Stockholms skärgård som du är ute efter på Marholmen, oavsett om du vill mysa med familjen eller samla ihop släkt, vänner eller kollegor för härligt och kravlöst umgänge.

Hyr stugor med egen brygga, egen bastu, egen tid
Alla hus och villor på Marholmen är unika på sitt sätt och har sin charm. Gemensamt är att de håller en hög standard och att du alltid har nära till havet. Alla stugor har en egen bastu och braskamin. Vissa av våra villor har till och med egen strand med egen brygga. Oavsett vilken du väljer har du naturen inpå knuten och är långt ifrån vardagen. Trots att du bara är en timme från Stockholm.

Hitta hit med bil Marholmen är en ö med broförbindelse som ligger ca 1 mil söder om Norrtälje och cirka 7 mil norr om Stockholm. Från Stockholm innebär detta runt en timmes bilfärd. Kommer ni med bil från Stockholm eller Uppsala tar ni enkelt E18 mot Norrtälje och svänger höger mot Kapellskär strax före Norrtälje stadsgräns. Efter ca 5 km svänger ni höger igen vid Vreta Handel mot Furusund och efter ca 6 km följer ni skyltarna mot Marholmen Hotell & Konferens. Väl på plats finns det en stor parkering i anslutning till hotellet där det är fri parkering. Fri parkering gäller på alla parkeringar på hela Marholmen. Åk kommunalt Stockholm-Norrtälje-Marholmen Ta buss 676 från Östra station till Norrtälje busstation, där byter du buss till 632 mot Yxlan. Kliv av vid Marholmens vägskäl, från vägskälet går du en promenad på ca 2 km. Framme! Ta båten från Vaxholm Marholmen bryggas position: N 59° 41´,05 E 18° 46´,6 Båtvägen från VAXHOLM till MARHOLMEN - Följ gamla Furusundsleden som går norrut över Trälhavet och vidare upp i NordOstlig riktning. - Ljusterö på Styrbord/Höger sida och fastlandet på Babord/Vänster sida. - Ca 3,5M norr om Ljusterö och Siaröfortet, vid VÄXLET Norra och Södra fyr, - gira åt Babord/Vänster och fälj leden upp i NordOstlig riktning och passera under Svartnöbron. - Fortsätt leden upp till Norrfjärden. -Gira Babord/Vänster vid Södra spetsen på Djurlingsö och följ Styrbordslandet/det Högra. - Efter 1,2M gira mot SydVäst och vidare i Västlig riktning, Syd om Strömsholmen. - Fortsätt fram till Marholmens brygga på din Styrbord/Högra sida. Välkommen att förtöja mellan boj och brygga – stävförtöjning, så att så många som möjligt får plats! Ta båten från Furusund Marholmen bryggas position: N 59° 41´,05 E 18° 46´,6 - Båtvägen från FURUSUND till MARHOLMEN - Sätt Ost-Nordostlig kurs från Norra spetsen på Furusund. Passera mellan Svartnö och Stomnarö och gå mot Norrfjärden. - Gira NordVäst mot Djurlingsö. - Gira Babord/Vänster vid Södra spetsen på Djurlingsö och följ Styrbordslandetdet Högra. - Efter 1,2M gira mot SydVäst och vidare i Västlig riktning, Syd om Strömsholmen. - Fortsätt fram till Marholmens brygga på din Styrbord/Höger sida. - Välkommen att förtöja mellan boj och brygga = stävförtöjning, så att så många som möjligt får plats! Läs mer om att hitta hit här!

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!