Trosa Stadshotell & Spa

För härliga upplevelser!

Trosa Stadshotell & Spa är ett modernt hotell med genuin charm och atmosfär från gamla tider Alla hotellrum är personligt inredda med fritt Wi-Fi och smart-TV. Fri parkering vid hotellet. Det finns en restaurang med uteservering samt ett spa med möjlighet för dagbesök.

Adress: Västra Långgatan 19
Ort: 619 35 Trosa
Telefon: 0156-170 70
Email: info@trosastadshotell.se
Webbsida: www.trosastadshotell.se
Öppet vinter – Måndag - lördag från mitten av augusti till juni.
Öppet sommar – hela veckan från juli till mitten på augusti


Trosa
Trosa Stadshotell var navet i Trosas badortsliv sent 1800-tal. Det var här man bodde under sommaren och i den lummiga trädgården, med sina sommarverandor och pittoreska punschverandor, ägde de stora festerna rum.

Trosa Stadshotell & Spa
Samma charmiga stämning finns kvar än idag. Den historiska miljön, maten, de nyrenoverade bekväma rummen och sviterna samt spamiljön – även om den idag har mer moderna förtecken. Idag är det ett modernt hotell varligt renoverat med genuin charm och atmosfär från svunna tider.

Restaurangen
Stadshotellet har ett kök med höga ambitioner. Maten har en bas av lokalt producerade råvaror och erbjuder allt från en bistromeny till festarrangemang med kristallkrona och vita dukar. En uteservering på sommaren som värms upp svala sommarkvällar.

Hotellet
Hotellet har 44 rum och 70 bäddar. Det finns fyra vackert inredda minisviter och en bröllopssvit i etage med egen balkong och stjärnfönster över sängen.
Det finns fyra handikappvänliga rum. Alla rum har eget badrum med dusch. Fri wi-fi, smarta TV-apparater med Internet access. Det finns hundrum men också en våning där rummen har luftreningsfilter.

Spa
Hotellet har ett spa med härliga behandlingar och en relaxavdelning med en varm källa, aromarum, samt torr- och ångbastu. Det finns också ett träningsrum, spa-lounge med en bar och en butik.

Trosa Stadshotell valdes 2016 av gästerna på TripAdvisor till det 10: e bästa hotellet i Sverige.

Resa med bil från Stockholm, E4:an söderut, 45 minuter till avfart 138 väg 218 mot Trosa, Följ skyltning mot Trosa och väl inne i Trosa följ skyltning mot Stadshotellet - sväng höger in på Smäckbrogatan över ån och sen vänster in på Viktoriagatan fram till Stadshotellets parkering på vänster sida. Resa med bil söderifrån på E4:an. Avfart 138 väg 218 mot Trosa, se fortsättning ovan. Med GPS, ställ in -Viktoriagatan 23 i Trosa- så kommer du direkt till en parkering bredvid Stadshotellet. Direktbuss från Stockholm/Liljeholmen. Bussen tar ca 50 min och har 14 avgångar/vardag. Se turlista och pris www.trosabussen.se

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!