Sandhamn Seglarhotell - lägenheter

LÄGENHETER MED SKÄRGÅRDSKÄNSLA

Våra lägenheter har bästa läge vid utomhuspoolområdet Sea Club, som ligger ett stenkast från hamnen. Inredningen är en spännande fusion av svensk skärgård och New England.

Ort: 130 39 Sandhamn
Telefon: 08-574 504 00
Email: reception@sandhamn.com
Webbsida: https://www.sandhamn.com/boende/lagenheter/
Öppet
Året runt

I lägenheterna bor ni 2-4 personer. Lägenheterna har ett kombinerat kök och vardagsrum med soffgrupp, matgrupp och kökstrinett med kyl och spis.

2 ELLER 4 PERSONER?
I lägenheterna för 2 personer finns ett sovrum med en dubbelsäng. I lägenheterna för upp till 4 personer finns två sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har en fin sovalkov (våningssäng).

Alla lägenheter har wc, dusch, telefon och TV med svenska och internationella kanaler. Som hotellgäst får du gratis inträde till vårt inomhus-spa och vårt gym. Vidare har du fritt inträde till utomhuspoolområdet Sea Club på sommaren.

INFORMATION
Mellan 18 juni-13 augusti 2017 hyr vi bara ut lägenheterna i 3 dygn (torsdag-söndag), 4 dygn (söndag-torsdag) eller 7 dygn. 1 dygn kan bokas i mån av plats samma vecka.
Incheckning vardagar och helger kl. 15:00
Utcheckning vardagar kl. 10:00 och helger kl. 11:00

I priset ingår:

Frukostbuffé
Avresestädning
Lakan och handdukar
Fri entré till vårt gym och spa-avdelning samt lån av badrock och tofflor
Trådlöst internet

För att boka boende i lägenhet, kontakta Seglarhotellets reception på tfn 08-574 504 00 eller via e-post reception@sandhamn.com

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Sandhamn ligger längst ut i Stockholms mellersta skärgård, precis innan öppet hav tar vid. Trots öns läge går det enkelt och snabbt att ta sig till Sandhamn. Det går reguljära båtturer till och från ön flera gånger om dagen, sommar som vinter. Även när isen ligger tjock.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Sandhamn

Sök resa med Waxholmsbolaget till Sandhamn

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Sök resa med Sandhamnspilen till Sandhamn


Alla artiklar