Häringe Slott - hotell

Slottet, hotellet och restaurangen har öppet alla dagar i veckan.

Bara 25 minuter från Stockholm, vackert och idylliskt beläget, ligger Häringe Slott. Slottet minner om en svunnen tid av prakt och överdåd. Storstaden känns långt bort när du vandrar över de vidsträckta ägorna, granne med havet och ett stort naturreservat. När du besöker Häringe kommer du äta middag i en av våra salonger, dricka kaffe i någon av slottets många salar och spendera natten i en av våra slottsflyglar. Dagarna är fulla med långa promenader, bastu vid havet, bowling i Sveriges äldsta bowlingbana och inspirerande sammanträden i fruktträdgården.

Ort: 137 91 Västerhaninge
Telefon: 08 - 504 204 40
Email: info@haringeslott.se
Webbsida: www.haringeslott.se/

Alla behöver komma bort ibland. En sejour till Häringe Slott passar perfekt när ni vill få en lugn helg tillsammans, fira något eller kanske lämna barnen och bara njuta av varandras sällskap bland historiska klenoder, fantastisk natur och utsökt mat.

På ett slott har man aldrig tråkigt, speciellt inte på Häringe Slott. Varför inte ta ett morgondopp i en av Sveriges första utomhuspooler, eller dyka rakt ner i det kalla havet? Hitta ditt inre lugn med en promenad i äppellunden eller spela tennis, boule eller ett parti krocket. Du kan också slå en strike på en av Sveriges äldsta bowlingbana, leta efter slottsspökena, bada bastu med utsikt över Landfjärden, sippa på ett glas Champagne i Stensalen eller njuta av en härlig brunch i biblioteket.