BEST WESTERN Public Hotel

BEST WESTERN Public Hotel är ett stilfullt hotell inrymt i en anrik byggnad från1955 beläget i centrala Åkersberga. Hotellet är öppnade i juni 2013 med 53 modernt personligt inredda rum. Här får du ett varmt bemötande och kan känna dig precis som hemma. Lobbybaren är den självklara samlingspunkten och hotellets egna vardagsrum. Som gäst har du tillgång till fri wifi och kan och fri tillgång till gym, genom Friskis & Svettis.

Boka

Adress: Storängstorget 14
Ort: 184 30 Åkersberga
Telefon: 08 55 80 9000
Email: info@publichotel.se
Webbsida: www.publichotel.se

Med sitt läge mitt i centrum erbjuder hotellet närhet till ett 70-tal butiker, caféer och restauranger.

I vår egen restaurang The Public serverar vi lunch och middag. Frukost serveras i hotellet.

I Åkersberga upplever du också Roslagens vackra natur med vandringsleder, kultur och Stockholms norra skärgård som lockar med havsbad och segling.
Här hittar du även flera fina golfbanor som Österåker GK, Åkersberga GK och Ullna GK.

Roslagsbanans station ligger bara 100 m från hotellet och tar dig in till Stockholm på ca 35 min. Stockholm Arlanda Airport ligger ca 40 minuter härifrån med bil.

Våra rum
BEST WESTERN The Public Hotel erbjuder 53 helt nya rum med spännande färgkombinationer och ett stilfullt möblemang.

Alla våra rum har:
Sängar av hög komfort
LCD-TV 32 - 47" som du lätt kopplar upp till din dator
Arbetsyta ca 40x70 cm
Dusch och toalett i helkaklade badrum
Hårtork och eluttag för rakapparat
Garderobspanel
Fri WiFi och fast Internetanslutning

Gym
Vi vet att rörelse och motion är viktigt för våra gäster. Därför har alla våra gäster fri tillgång till Friskis & Svettis, ett fullt utrustat gym med hög kvalité! Gymmet ligger vägg i vägg med hotellet.

För mer information och öppet tider, besök Friskis & Svettis.

Kontakta hotellreceptionen om du känner för att träna!

Varmt välkommen!

Med allmänna kommunikationer
Från Stockholms Central/Cityterminalen går du till T-centralen och tar tunnelbanans röda linje mot Mörby Centrum. Stig av vid Tekniska Högskolan och gå upp till Östra Station.
Tag där Roslagsbanan mot Österkär till Åkersberga Station (ca 35 min).

Från stationen: vänd ryggen mot spåren och gå över gatan upp till torget. Hotellet ligger i det högra hörnet.

Från Arlanda Flygplats
Man kan åka med allmänna kommunikationer, både Flygbussarna och Arlanda Express. Då kommer man till Stockholms C och fortsätter därefter med tunnelbana och tåg, som beskrivs ovan.

Detta tar längre tid och vi föreslår att man tar en taxi direkt från flygplatsen till hotellet. Begär fast pris!

Från Bromma Flygplats
Även från Bromma kan man åka kommunalt via Stockholms C, men då bytena blir många och restiden lång, föreslår vi även här att ni tar en taxi, antingen till Stockholm Östra, varifrån ni fortsätter med Roslagsbanan som beskrivs ovan, eller direkt till hotellet.

Med bil
Söder- och västerifrån E4/E20, E18 eller norrifrån E4:
Tag av vid Järva Krog och kör E18 mot Norrtälje till avfart nr 187, Rosenkälla Trafikplats, och fortsätt på väg 276 till Åkersberga (12 km).

I första rondellen, fortsätt rakt fram. I andra rondellen kör höger mot Åkersberga Centrum, ligg i vänsterfilen och fortsätt rakt fram i ca 500m. Passera järnvägsstationen på höger sida och sväng vänster mellan centrumhus och parkeringshus. Hotellet ligger efter ca 200 m på vänster sida. Parkera på hotellets plats för i- och avlastning och kontakta receptionen för vidare information om parkeringsplats. 

E18 från Kapellskär och Norrtälje:
Kör E18 till avfart 187 och följ instruktionerna ovan.

Norrifrån på väg 276 Norrtälje/Ljusterö/Wira:
Kör in i Åkersberga och fram till första rondellen med Statoilmack på vänster sida. Sväng vänster i rondellen och tag sedan första väg till höger. Sväng åter höger in på Stationsvägen och kör förbi parkeringshuset på höger sida. Sväng höger efter parkeringshuset.  Hotellet ligger efter ca 200 m på vänster sida. Parkera på hotellets plats för i- och avlastning och kontakta receptionen för vidare information om parkeringsplats.

Tips
På GPS välj Lennart Neckmans väg 7