Östnora Camping

Östnora är en plats med mycket gamla anor. Ordet Östnora kommer från det fornsvenska ordet nor och betyder ”trångt sund”.

Adress: Östnora
Ort: 137 91 Västerhaninge
Telefon: 08–500 41 000
Email: info@ostnoracamping.nu
Webbsida: www.ostnoracamping.nu

Idag är Östnora ett modernt camping- och rekreationsområde, som ger möjlighet för våra gäster att koppla av och njuta av friden och den fantastiska utsikten över skärgården, precis som på forntiden. Andra gäster som söker aktivitet, har goda möjligheter till både fysiska och kulturella upplevelser inom nära räckhåll.

PLATSER
Vi erbjuder 12-meters campingtomter med och utan el, samt quick stop platser på grusplan för Dig som bara behöver övernattning.

SERVICEHUS
Här har Du tillgång till duschar och toaletter samt tvättstuga. Betalning sker enkelt i myntautomat och tvättid bokas på anslag i tvättstugan. Här finns också vår kiosk, som förutom sedvanliga kioskvaror tillhandahåller ett enklare sortiment av basförnödenheter för campinglivet.

Kiosken är öppen 10-18 under högsäsong.

kontakta oss för besked om pris och tillgänglighet

Nu kan du också köpa Camping Key Europe direkt hos oss.

För längre boendeperioder på campingen, kontakta oss för pris.

Östnora camping ligger mittemellan storstad och vildmark, 30 minuter från Stockholms city, 20 minuter från Nynäshamn och Gotlandsfärjan och mitt i skärgårdens storslagna natur. Du finner oss längs väg 73, välj motorvägsavfarten mot Söderby brygga, och därifrån är det väl skyltat mot Östnora camping. Buss 847 stannar vid vägskälet på bekvämt promenadavstånd från campingen.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Haninge

Sök resa med Waxholmsbolaget till Haninge

Läsvärt om: Haninge


Alla artiklar