Nickstabadets Camping

I skärgårdens famn

Vackert beläget i skärgårdsstaden Nynäshamn ligger Nickstabadets Camping, en av östkustens pärlor.

Här erbjuder vi en familjecamping som har en stor och fin sandstrand och gräsytor. Under högsäsongen kan du åka i vår vattenrutschbana och eller hoppa i hopptornet. Det finns även möjlighet att hyra kajak, kanot och roddbåt. På mindre än en timma tar du dig in till Stockholm City med pendeltåget som avgår ca 700 meter ifrån campingen.

Vårt boendeutbud är allt ifrån camping till stugor med dusch/WC och havsutsikt. Nickstabadets Camping är en 4-stjärnig anläggning som är en del av Nordic Camping & Resort, en av Sveriges ledande campingkedjor

Boka

Adress: Nickstabadsvägen 17
Ort: 149 43 Nynäshamn
Telefon: 08-520 127 80
Email: nicksta@nordiccamping.se
Webbsida: nordiccamping.se/vara-anlaggningar/nickstabadet...

På Nickstabadets Camping finns det en rad roliga aktiviteter för både stora som små. Vattenrutschbanan erbjuder tre olika nedfarter: en som passar de yngre barnen, en för den som tycker om att åka riktigt fort samt den längsta banan på 170 meter som även är den mest populära. Vi har en nyrenoverad minigolfbana som är öppen under högsäsongen.

I Receptionen har vi en kiosk som bland annat erbjuder fika, glass och godis. Restaurang Grodan har öppet sommartid och har fullständiga rättigheter. Här har vi trubadurkvällar och Quiz bland annat och mat finns även tillgänglig för avhämtning.

För bokning ring vår centralbokning på telefon 0771-101 200

E-post: nicksta@nordiccamping.se


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!