Österhamns Pensionat Arholma ö

Välkommen till ett unikt boende med anor från pensionatens storhetstid.

Vårt pensionat är beläget vid Österhamn på Arholma ö i Stockholms norra skärgård och har varit i familjens ägo sedan 1922 då det byggdes av min mormors far. Huset är varsamt renoverat och erbjuder ett genuint boende i skärgårdsmiljö.

Adress: Österhamnsvägen 21
Ort: 764 54 Arholma
Telefon: 070-302 78 83
Email: info@osterhamnspensionat.se
Webbsida: https://www.osterhamnspensionat.se/
 Följ oss på Instagram

Öppet året runt

Vi har fyra dubbelrum och på övervåningen finns ett stort och trevligt sällskapsrum med braskamin och balkong. I matsalen, som är belägen på entréplan, har vi plats för upp till 50 sittande gäster.

Vi har öppet året runt och erbjuder även weekendpaket, julbord och catering. Pensionatet kan även abonneras för middagar, konferenser eller tillställningar. Vi samarbetar med Bull August gård som ligger 5 minuters promenad bort och om ni är ett större sällskap kan man även bo där.

Vi bakar vårt eget bröd och lagar all mat från grunden samt använder oss av lokalproducerade råvaror och närodlade grönsaker så långt som det är möjligt.

Arholma ö är bilfri! Med båt från Stockholm under vår, sommar och höst säsong eller med bil/SL-buss och passbåt från Simpnäs brygga som lägger till vid Norrabryggan därifrån är det ca.15 minuters promenad . Vid Norrabryggan ligger också öns affär. För båt och busstider se Vaxholmsbolagets turlistor. www.vaxholmsbolaget.se

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Arholma

Sök resa med Waxholmsbolaget till Arholma


Alla artiklar