Linanäs Gästhamn-Sjömack

Tanka din båt hos oss. Vi har både 95ok och diesel, oljor och kemetyl. Linanäs gästhamn är en härlig oas med all tänkbar service och ligger på en av de största öarna i skärgården.

Adress: Linanäsvägen 140
Ort: 184 97 Ljusterö
Telefon: 08 – 542 400 10
Email: info@linanasgasthamn.se
Webbsida: www.linanasgasthamn.se

Välkommen till Ljusterös framsida. Kom bort från storstadens brus och besök Ljusterös pärla Linanäs Gästhamn. Här finner du allt du behöver för en lyckad semester, vilket inkluderar gasol, glass, kött, frukostbröd och allt annat ni kan tänka er. Vi har också massor med supergoda delikatesser, bland annat ost och korv från ostbutiken på Odenplan, Lemonad från delikatessgrossisten och C och E Gastro import och mycket, mycket mer. Vi har också en del andra närproducerade delikatesser som bland annat Roslags öl och äpplmust från Roslagens Bryggeri.

Om inte för att komma ner och handla kan ni alltid komma ner och ta en fika och en mjukglass och njuta av den underbara utsikten över Saxarfjärden! Det finns också en 9 håls minigolfbana som är ett jätteroligt tidsfördriv för alla åldrar.

Service i gästhamnen
Gästhamn med full service. På Linanäs Gästhamn kan du ligga med bom eller mooringlina. Vi har öppet alla dagar hela året om. Efter klockan 23.00 ska det vara tyst och lugnt i gästhamnen så alla trivs och mår bra.

Öppetider vinter:
Måndag - lördag
10.00 - 19.00
Söndag
10.00 - 17.00

Öppetider sommar:
Måndag - söndag
09:00 - 21:00

Fakta
Båtplatser: Cirka 30 – 45
Sjömack: 95 oktan/Diesel
Livsmedelsbutik: Ja
Systembolagsombud: Ja
Restauranger: Ja
Minigolf: Ja
El/vatten vid bryggan: Ja/Nej
Toalett/dusch: Ja/Ja
Tvättstuga: Ja
Trådlöst nätverk (wifi): Ja
Gasol: Ja

Ditt Systembolagsombud
Vi är ditt systembolagsombud. Beställningar görs via systembolaget.se eller telefon. Du kan även lämna in din inköpslista i butiken.
Systembolagets försäljningsregler gäller. Åldersgräns 20 år, var beredd att visa legitimation. Fråga oss om något är oklart.

Beställningar
• Måndag före kl.18.00. Leverans på onsdag
• Onsdag före kl. 18.00. Leverans på fredag

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Ljusterö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Ljusterö