Vinn ett Wärdshuspaket på Grinda Wärdshus för 2 personer

Tävla tillsammans med Visit skärgården & Grinda Wärdshus om ett Wärdshuspaket, bestående av 3-rättersmiddag, övernattning & frukost för 2 personer (Värde 3190:-)

Tävla tillsammans med Visit skärgården & Grinda Wärdshus om ett Wärdshuspaket, bestående av 3-rättersmiddag, övernattning & frukost för 2 personer (Värde 3190:-)

Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn.

De vackra hotellrummen ligger precis bakom Wärdshuset med bara några meters promenad till restaurangen, baren och frukostmatsalen.

Hotellrummen ligger i 4 stora hus som är döpta efter väderstrecken och de har ett fantastiskt naturnära läge. Här finns all komfort du behöver och här sover du som en riktig skärgårdsbo!

Grindas restaurang har år för år fått många utmärkelser, liksom plats i White Guide samt även belönats flertalet gånger med titeln ”Skärgårdens bästa krog”.  Ledstjärnan är att mat inte behöver krånglas till för att vara god.

Tävlingen pågår mellan måndag 30.e april - söndag 20.e maj

För att delta i tävlingen, svara på frågan nedan samt berätta kort varför just du ska vinna ett Wärdshuspaket

1 person vinner 1 paket för 2 personer

I vinsten ingår

- 3-rätters middag (exkl. drycker) för 2 personer
- Dubbelrum
- Frukost för 2 personer
(Kan utnyttjas valfri dag under 1.a juni-28.e oktober 2018, med reservation för fullbokat)

Öppet varje dag mellan 1 juni- 9 september.

Öppet fre.-sön tom. 1.a juni 2018

Öppet fre.-sön 9 september-28 oktober.

Svaret hittar du på www.grinda.se

Mer om: Grinda


Samarbetspartners