Vinn ett wärdshuspaket med boende och 3-rättersmiddag samt frukost i 1 natt på Grinda Wärdshus

Visit skärgården tillsammans med Grinda Wärdshus lottar ut övernattning med frukost & 3-rättersmiddag för 2 personer alternativt 2 personer och 1 barn till ett värde av 3715:-

Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn.

De vackra hotellrummen ligger precis bakom Wärdshuset med bara några meters promenad till restaurangen, baren och frukostmatsalen.

Hotellrummen ligger i 4 stora hus som är döpta efter väderstrecken och de har ett fantastiskt naturnära läge. Här finns all komfort du behöver och här sover du som en riktig skärgårdsbo!

Grindas restaurang har år för år fått många utmärkelser, bland annat i White guide och har även belönats flertalet gånger med titeln ”Skärgårdens bästa krog”. 

Ledstjärnan är att mat inte behöver krånglas till för att vara god.

Tävlingen pågår mellan den 13.e augusti och den 9.e september 2018 och vinsten kan utnyttjas mellan den 14.e september & 27.e oktober 2018

För att delta i tävlingen, svara på frågan nedan samt berätta kort varför just du skall vinna en övernattning.

Svaret hittar du på www.grinda.se

Mer om: Grinda


Samarbetspartners