Vinn ett wärdshuspaket med boende & 3-rättersmiddag samt frukost i en natt på Grinda Wärdshus

Visit skärgården tillsammans med Grinda Wärdshus lottar ut övernattning med frukost & 3-rättersmiddag för 2 personer till ett värde av 3190:-

Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn.

De vackra hotellrummen ligger precis bakom Wärdshuset med bara några meters promenad till restaurangen, baren och frukostmatsalen.

Hotellrummen ligger i 4 stora hus som är döpta efter väderstrecken och de har ett fantastiskt naturnära läge. Här finns all komfort du behöver och här sover du som en riktig skärgårdsbo!

Grindas restaurang har år för år gett många utmärkelser, liksom plats i såväl tidningen Gourmets topplista ”199 Bord” som ”Sveriges Bästa Bord” med Sveriges främsta köksmästare som jury samt även belönats flertalet gånger med titeln ”Skärgårdens bästa krog”.  Ledstjärnan är att mat inte behöver krånglas till för att vara god.

Tävlingen pågår till och med den 25.e juni 2017.

För att delta i tävlingen, svara på frågan nedan samt berätta kort varför just du ska en övernattning.

Svaret hittar du på www.grinda.se

Fyll i uppgifterna nedan

Mer om: Grinda


Samarbetspartners