Vinn en julbordsweekend på Sandhamn Seglarhotell

Visit skärgården tillsammans med Sandhamn seglarhotell lottar ut en julbordsweekend den 1 & 2 december eller 8 & 9 december.

Bo på en av Sveriges mest omtyckta hotell- och konferensanläggningar. Sandhamn Seglarhotell ligger längst ut i Stockholms skärgård, på gränsen mellan skärgård och öppet hav. Vi erbjuder fyrstjärnigt boende med totalt 200 bäddar. 

Standarden är hög, stämningen avspänd och välkomnande. Du får ett boende i Stockholms skärgård med bekväma rum som har marint tema, och du har en härlig omgivning att upptäcka. I Sandhamn är skärgårdsluften, havsutsikten och naturupplevelsen alltid vid din sida. 

Du kan skåla in kvällen i vårt utomhus-spa med badtunnor och vedeldad bastuflottar, och sedan slå dig ner i Seglarrestaurangen för det omtalade julbordet. 

Efter julbordet kan du njuta av en drink och den cocktailinspirerade musiken i vår pianobar. Sjunk ner i en skön fåtölj och känn hur avslappnad julen kan vara. Du övernattar på hotellet och dagen efter förser du dig av vår generösa frukostbuffé. 

Julbord i ”Tapas style”
Seglarrestaurangens kökschef dukar upp ett julbord i skärgården som du aldrig sett eller smakat tidigare. Förrätter och desserter serveras i ”tapas style”. Varmrätter trancheras och serveras direkt av kockarna.

I tävlingen ingår

  • Välkomstglögg med skinksmörgås
  • Seglarhotellets unika julbord (exkl. drycker)
  • Dubbelrum för 2 personer
  • Frukostbuffé
  • Entré till Spaavdelning inomhus & gym
  • Lån av skön badrock och mjuka tofflor

Valbara dagar är 1-2 december och 8-9 december.

1 vinnare vinner 1 paket för 2 personer

(Barn upp till 6 år medföljer gratis - Barn mellan 6-12 år i extrasäng från 950 kr/barn kan läggas till)

Tävlingen pågår mellan måndag 9.e oktober- söndag 5.e november.

Fyll i uppgifterna nedan

Mer om: Sandhamn


Samarbetspartners