Vind och vatten

Vind och vatten

Seglingsupplevelser och seglingskurser

Vi har fyra båtar och skeppare för seglingskurser, tre båtar/skeppare för charter upp till 24 personer och två båtar i båtpool/båtägarkurs för kvinnor.

Adress: Nämdövägen
Ort: 131 71 Dalarö
Telefon: 070-743 29 14
Email: info@vindovatten.se
Webbsida: www.vindovatten.se
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

I sommar hälsar jag fyra nya instruktörer och charterskeppare välkomna till Vind o Vatten; Ann Samnegård med sin Dufour 34 Performance, Eva Söderstedt med Beneteau Oceanic 40, och Thomas Bindzau som även han har en Linjett 35.

Dessutom dubblerar vi “Projekt Leia” med ännu en båt och instruktör; Anna Drougge har två Volvo Ocean Race bakom sig, har jobbat som segelmakare kappseglar numera mindre båtar. Hon blir ny handledare för en J80 med plats för tre kvinnliga seglare som vill ta steget till att segla självständigt. Läs mer under Kurser/Båtpool – Projekt Leia.

Vi kör vidare med privata seglingskurser, på våra båtar eller på er egen, för er som vill ha en skräddarsydd kurs.

Charterverksamheten växte mycket under förra året och i år står vi rustade med fler båtar och kan ta er ut på dagsturer, kvällsturer eller på flera dagars skärgårdssegling med övernattning ombord. Vi samarbetar numera med flera internationella researrangörer, och får gäster från hela världen. Det går givetvis också bra att boka direkt med oss!

Vårt fokus ligger alltid på att ge gästerna en äkta naturupplevelse. Vi hämtar därför inte upp gäster inne i Stockholm utan man får ta sig ut till oss i den riktiga skärgården, för det är den vi vill bjuda på!

Jag tycker det är extra roligt att majoriteten av mina nya samarbetspartners är kvinnliga skeppare och instruktörer. Vind o Vatten vill vara förebild för och välkomna många fler kvinnor till ett aktivt båtliv!

Varmt välkomna att boka er segling hos Vind o Vatten!