Provning på Fjäderholmarnas Bryggeri

Fjäderholmarnas Bryggeri & Brewpub på Stockholms närmsta skärgårdsö - 25 min från city. Här kan du besöka bryggeriet, äta och dricka i puben eller boka en ölprovning.

Boka

Adress: Stora Fjäderholmen
Ort: 100 05 Stockholm
Telefon: 070-333 90 98
Email: info@fjaderholmarnasbryggeri.se
Webbsida: www.fjaderholmarnasbryggeri.se

Har du någonsin funderat på hur man brygger ett gott öl? Vad är egentligen skillnaden mellan en lager och en ale? Var i processen uppstår bitterheten och aromen? Detta och mycket, mycket mer vill vi berätta för er i vårt bryggeri ute på stora Fjäderholmen, 25 minuters båtfärd från Nybrokajen/Slussen. Ni kommer få prova 5 utvalda ölsorter samt få en guidad visning av vårt mikrobryggeri. Båten lägger till mitt framför vår entré så det är omöjligt att missa oss.

Pris: 398: -
(Provning för företag och större sällskap, minst 8 personer)
För er som är färre än 8 personer finns två alternativ nedan, kostnadsfria bryggerivisningar eller bryggeripaketet.

KOSTNADSFRIA BRYGGERIVISNINGAR LÖRDAGAR KL 13:00 & 15:00
Om ni vill se bryggeriet rekommenderar vi er att besöka oss en lördag mellan maj och september. Under en bryggerivisning får ni inblick i vår tillverkningsprocess och grunderna i ölbryggning. Efter visningen finns givetvis möjlighet att prova vår öl i baren. Anmäl er i baren när ni anländer till Fjäderholmarna. Kom gärna i god tid.

Bryggeripaketet i samarbete med Fjäderholmarnas Krog
I Bryggeripaketet provas tre utvalda ölsorter hos oss, sedan avnjuts en trerätters middag på Fjäderholmarnas Krog. För mer information och bokning klicka på länken nedan.

Boka bryggeripaket här!

Res till: Fjäderholmarna

Sök resa med Waxholmsbolaget till Fjäderholmarna

Sök resa med Fjäderholmslinjen till Fjäderholmarna


Alla artiklar