Grand hotel Saltsjöbaden SPA

Grand hotel Saltsjöbaden SPA

Värme, porlande vatten och all tid i världen

Värme, porlande vatten och all tid i världen. Grand Spa på Grand Hotel Saltsjöbaden erbjuder dig en rofylld upplevelse i lugn miljö.

Adress: Hotellvägen 2
Ort: 133 83 Saltsjöbaden
Tele: 08-506 170 00
Email: spa@grandsaltsjobaden.se
Webbsida: grandsaltsjobaden.se/spa/
Öppet året runt
stängt 23 december 2016 till 9 januari 2017.

Här kan du ta en simtur i den 15 meter långa poolen, perfekt för ett träningspass. Efter ditt bad väntar ång- och torrbastu och något svalkande att dricka.

Är ni inte övernattande gäster är ni hjärtligt välkomna på dagspa.

Dagspa Sunrise
Börja dagen med en lång och härlig hotellfrukost i Franska Matsalen för att sedan fortsätta vidare ner till Grand Spa. Där får du handduk, tofflor badrock samt en sparitual innehållande produkter och instruktioner för att själv kunna genomföra en behandling. Frukost serveras måndag-lördag 07:00-10:00 & söndag 07:00-11:00.

Mån-Tor 595:-
Fre-Sön 695:-

Dagspa med Lunch
Kombinera spabesök och god lunch. Byt om och koppla av i relaxavdelningen, utför sparitualen som ingår i paketet för total avkoppling. När du sedan blir hungrig kommer vi ner med maten till Sea Front där du kan njuta av dagens lunchtips, iförd badrock. Lunch serveras från kl 12:00.

Mån-Fre 655:-
Lör-Sön 755:-

Dagspa Lyx (för två personer)
Kom med din partner eller vän för att koppla av en kväll på Grand Spa. Ni får varsin necessär med produkter samt instruktioner för att tillsammans genomföra en sparitual. Avsluta sedan dagen med ett glas mousserande vin som ingår i paketet.

Mån-Tor 1190:-
Gäller ej helger

Endast spaentré
I entrén ingår badrock, tofflor och handduk.

Måndag-Torsdag 295:-
Fredag-Söndag 395:-

Välkomna!

Från Slussens Tunnelbanestation går ersättningsbuss (25B) till Henriksdal. Från Henriksdal går Saltsjöbanan direkt ut till Saltsjöbaden. Tågfärden är ca 20 minuter och stationen ni kliver av på heter ”Saltsjöbaden”.

Hitta hit:

  • Från Slussens Tunnelbanestation går ersättningsbuss (25B) till Henriksdal. Från Henriksdal går Saltsjöbanan direkt ut till Saltsjöbaden. Tågfärden är ca 20 minuter och stationen ni kliver av på heter ”Saltsjöbaden”.


Alla artiklar