Guidningar på och om Fjäderholmarna

Guidningar på och om Fjäderholmarna

Boka roliga och lättsamma guidade turer om och kring Fjäderholmarna. Skärgårdsvisning, Brännvinsguidning eller Chokladpromenad? Kul, gott och intressant!

Adress: Ankstigen 8
Ort: 134 64 Ingarö
Tele: 08-7158065
Email: info@wefix.nu
Webbsida: www.wefix.nu

Öppet
1 maj till 1:a helgen i september
Stående Chokladpromenader 6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 28/5 kl. 15:00
I övrigt bokas turerna enligt förfrågan. Se hemsida/skicka e-post/ring!

Fjäderholmarna kallas ibland för Stockholms Närmaste Skärgård. Den lilla kvartetten av holmar som ligger endast 25 minuters båtresa från Stockholm innerstad, har en otroligt spännande historia och mångfasetterade anekdoter och personligheter kopplade till sig.

Som auktoriserad Stockholmsguide och Specialguide på Fjäderholmarna erbjuder jag lättsamma och roliga guidade promenader runt ön. Med min familj har jag även bott på huvudön Stora Fjäderholmen i nästan 10 år och säger därför att jag känner ögruppen lika bra som min egen handväska!

Det finns flera typer av guidningar; En SKÄRGÅRDSPROMENAD av historisk karaktär med natur och kultur, vilket passar utmärkt för förstagångsbesökaren och de internationella gästerna. BRÄNNVINSGUIDNINGEN med mustiga historier och skrönor om det färgrika kroglivet och den intensiva brännvinstiden, innehåller mycket folklore och anekdoter från 1800-talets Sverige. Kan vara extra roligt för Stockholmaren eller den som är extra sugen på en liten "gånghutt" under turen. Förra årets nyhet; CHOKLADPROMENAD, har blivit mycket uppskattad. Här får deltagarna i gruppen mumsa fantastiska praliner handgjorda på ön (Fjäderholmarna Choklad) under det att jag berättar om Fjäderholmarnas och Chokladens intressanta historik i en kul kombination. Ja, det ska vara gott med KulTur!

Stående turer i maj; 6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 28/5 kl. 15:00 därutöver endast bokade turer. Se hemsidan www.wefix.nu eller maila lena@wefix.nu eller ring 08-715 8065!

PS: Jag guidar andra ställen i Skärgården och i Stockholms län. Promenader, buss, bil eller båt!!! Välkomna att höra av er.

Res till: Fjäderholmarna

Sök resa med Waxholmsbolaget till Fjäderholmarna

Sök resa med Fjäderholmslinjen till Fjäderholmarna


Alla artiklar