Morgonkryssning 23 timmar

BÖRJAR DAGEN PÅ BÄSTA SÄTT MEN FRUKOST ELLER BRUNCH OMBORD.

Boka

Adress: Södra Hamnvägen 50A
Ort: 115 41 115 41
Tele: 08 - 22 21 40
Email: info.sweden@tallinksilja.com
Webbsida: https://www.tallinksilja.se/baltic-princess-kryssning

Boka en 23-timmars kryssning med Baltic Princess – en morgonkryssning över skärgården! Börja dagen med frukost i buffén eller specialfrukost i Grill House. Ombord väntar lek och bus för barn, underhållning, restauranger av olika slag, trevliga barer och shopping. Fartyget stannar på Åland.

SERVICE OMBORD

Informationsdisk
Informationsdisken ligger på däck 6 och är öppen dygnet runt.

Förbeställ till hytten
Överraska ditt ressällskap ombord och förbeställ godsaker till hytten! Champagne, vin, läsk och choklad kan förbeställas senast fyra dagar innan avresa på telefon 08-22 21 40.

Babysäng
Spjälsäng finns att låna. Förbeställ i samband med din bokning.

Förvaring av värdesaker
Kostnadsfria förvaringsfack finns i informationen på däck 6. Rederiet ansvarar inte för värdesaker eller pengar som förvaras i hytten.

Valutaväxling och spelautomater
Du kan betala med kreditkort, SEK och EURO ombord. Valutaväxling finns i informationsdisken på däck 6, öppet dygnet runt. Uttag av kontanter är inte möjligt ombord. Spelautomaterna fungerar med SEK och EURO-mynt. I växlingsautomaterna kan du växla sedlar till mynt.

Bankomat
Bankomat finns ombord (endast EURO). En serviceavgift på 1.95€ plus bankens växlingsavgift tillkommer om du tar ut pengar med ett utländskt kort (annat än finskt).

Läskautomater
Läskautomaterna fungerar med SEK och EURO och finns på flera av fartygets däck.