Hyr T/S Constantia för en skärgårdsupplevelse utöver det vanliga

Planerar du en födelsedagsfest, ett företags event eller vill du kanske göra något kul med din förening? Ta med gänget ut och segla med Constantia i Stockholms fantastiska skärgård. Constantia är ett prisvärt alternativ om du vill ha en upplevelse som stärker er gemenskap, utvecklar ert samarbete och ett minne som ni kommer kunna dela länge med varandra.

Vi kan avgå från de flesta hamnar i Stockholmsskärgår. Antingen hämtar vi ert sällskap inne i centrala Stockholm eller så kan vi avgå från någon brygga på t.ex. Ingarö eller Värmdö, och då hinner man utan vidare ut i den vackra ytterskärgården och tillbaka på en helg.

Adress: Huvudsta strand, Solna
Email: info@constantia.se
Webbsida: www.constantia.se

Upplev Stockholms skärgård ombord på ett traditionellt segelfartyg
Tillsammans styr vi, navigerar och sätter segel, allt efter era önskemål. Vi berättar gärna om allt vi ser, kulturhistoria, båtar vi möter. Efter en dags seglats blir det trivsamt med middag i fotogenlyktornas sken i salongen under däck.

Förslag på resmål
Middag på däck ute vid Huvudskär medan skymningen sänker sig och stjärnorna tänds? Eller bastubad på Nämndö? Helgutflykt till Bruno Liljefors´ Bullerö? Constantia är ett behändigt skepp och våra skeppare kan sin sak. Vi förtöjer gärna längs en klippa i en ostörd vik om du vill.

Vi kan segla en dag, en kväll, en helg eller flera dagar.

Priser 2018
Prisexempel: Hyr Constantia över två dagar med en övernattning för 27 000 kr.
I priset ingår fartyg och nyckelbesättning. Nyckelbesättning leder och instruerar arbetet och består av Skeppare (kapten) och 1-3 matroser. Kontakta oss för prisinformation för just ert seglingsönskemål.

Om fartyget
I Constantias Salong finns det 16 kojplatser. Kojerna kan lätt omvandlas till 120 cm sängar och då går det bra sova två personer i dem. Max antal passagerare vid seglingar med övernattning är 32 st.

Kunden ordnar oftast själv maten. Vissa lagar mat ombord andra utnyttjar catering. Om ni önskar kock kan vi oftast ordna det.