Utö Värdshus och Utö Seglarbaren

Anrika Utö Värdshus, lunch, a la carte och festarrangemang året runt.

Adress: Gruvbryggan
Ort: 130 56 Utö
Telefon: 08-504 203 00
Email: receptionen@utovardshus.se
Webbsida: www.utovardshus.se

Öppet:
Året runt (jan-mars endast grupper och helger)
Lunch 12.00-15.00
A la carte varierar efter säsong

Längst ut i havsbandet är det lätt att bara vara. Njut av god mat och härlig skärgårdsnatur, passa på att hyra en cykel eller promenera till havet?

Utö Värdshus historia börjar i slutet av 1800-talet då hela Utö såldes till en välbärgad grosshandlare ”Grosshandlare Lewin”. Han förvandlade ett trist före detta gruvsamhälle till fashionabel badort med kurhotell, soiréer och societetsdanser. Det var så det började…

Utö Värdshus är en välrenommerad restaurang med svenska smaker i fantastisk skärgårdsmiljö. Alltid välkomponerat och lagat med hjärtat, vare sig det handlar om sommarlunch, konferensmiddag eller bröllopsfest. Prova gärna vårt julbord med 150 delikatesser och omnämnt som ett av Stockholms bästa.

Sommarrestaurangen Seglarbaren med drinkveranda vid gästhamnen, aktiviteter för familjen och smakfulla grillbufféer för en ultimat sommarkväll.

Nattklubben Bakfickan, skärgårdens bästa vattenhål med en stämning som är högre än masterna i hamnen. Bar, dansgolv och nattamat till dess solen går upp.

58.967 N 18.330 Ö
Waxholmsbåtar dagligen från Årsta Brygga, Haninge. Sommartid även förbindelser med Stockholm, Tyresö, Dalarö och Nynäshamn.

Hitta hit:

  • 58.967 N 18.330 Ö
    Waxholmsbåtar dagligen från Årsta Brygga, Haninge. Sommartid även förbindelser med Stockholm, Tyresö, Dalarö och Nynäshamn.


Res till: Utö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Utö


Alla artiklar