Krogen BåtsHaket på Ålö

I den södra delen av skärgården, i det yttersta havsbandet finner du krogen BåtsHaket.

Adress: Ålö brygga 1
Ort: 130 56 Utö
Telefon: 070-930 69 62
Email: info@batshaket.se
Webbsida: www.batshaket.se

Öppet:
Öppnar helgen före midsommar och har öppet hela sommaren
(för mer exakta öppettider se vår hemsida www.batshaket.se)

Bland kobbar och skär får du uppleva en riktig skärgårdsidyll! BåtsHaket ligger på Ålö, en ö intill den större ön Utö, en mil från myllret i Utö gästhamn. BåtsHaket drivs av familjen Nilsson som tillsammans med trevlig och kunnig personal skapar en genuin och familjär atmosfär.

Med en meny beståendes av det goda som havet har att erbjuda har BåtsHaket gjort sig till ett mycket populärt och uppskattat utflyktsmål. Menyn består av fisk- och skaldjursrätter som röks och förädlas på plats. Den rökta laxen röks i krogens eget rökeri på ett traditionellt vis. En smak av sommar! Maten serveras på trädäcket precis intill havet med panoramavy över skärgården. Krogen är belägen nära Waxholmsbryggan men vill du ta dig hit med egen båt kan du lägga till vid BåtsHakets gästbrygga.

Välkommen till BåtsHaket för en trevlig skärgårdsupplevelse!

Från Stockholms centralstation med pendeltåg till Nynäshamn för att sedan byta till Waxholmsbolagets båt mot Ålö (för turlista se www.utorederi.se ). Det går även att åka från Stockholms central med pendeltåg till Västerhaninge, sedan buss till Årsta brygga för att byta till båt mot Utö. Från Utö Gästhamn är det ca en mil till BåtsHaket.

Res till: Ålö-Rånö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Ålö-Rånö