Kapellet i Norrtälje

Välkommen till Kapellet i Norrtälje

Adress: Tullportsgatan 24
Ort: 761 30 Norrtälje
Telefon: 0176 - 150 60
Webbsida: www.kapellet.nu/

Vårt vackra och stilrena Kapell uppfördes 1906 för att inrymma Baptistkyrkan i Norrtälje. Verksamheten pågick ända fram till 2015 då den överläts till oss med målet att skapa en kulturscen som kan gynna hela Norrtälje. Vi har nu varsamt renoverat Kapellet för att plocka fram dess potential och för att göra det till en trivsam och funktionell möteslokal. Vår önskan och förhoppning är att Kapellet ska bli en naturlig plats för all typ av kulturellt utbud för er som bor och vistas i Norrtälje med omnejd.

Vi kommer att erbjuda föreställningar av varierande slag allt från Stand-up till opera. Till dessa föreställningar kommer vi att servera god och vällagad mat från vårt restaurangkök som styrs med ömma händer av vår fantastiska köksmästare. Allt från riktiga festmåltider till enklare rätter kommer att erbjudas er. Allt beroende på vad för evenemang vi kommer hålla.

Varför inte ta ett glas vin eller en cocktail i någon av våra två barer? Och vill ni sitta lite avskilt kan ni med fördel dra er tillbaka till vår lounge en trappa upp på den gamla läktaren. Här har ni en bra överblick av resten av Kapellet och scenen.

När våren/sommaren kommer öppnar vi upp vår gröna trädgård för en kopp kaffe med tilltugg och om hungern sätter in kan vi hjälpa dig med det. Kanske en pizza från vår ”Italienare i källaren” eller kanske en sallad från vårt kök.