Ingmarsö Krog

Välkommen till Ingmarsö Krog i mellersta skärgården! I fantastisk skärgårdsmiljö lagar vi mat från grunden med kärlek och omtanke. Vi serverar lunch och middag både inne i vår matsal och ute på vår veranda som är belägen precis intill vattnet.

Adress: Byväg 2
Ort: 130 25 Ingmarsö
Telefon: 08 542 468 00
Email: info@ingmarsokrog.com
Webbsida: www.ingmarsokrog.com/

Öppet
Helgerna i maj, september
Varje dag 3 juni - 1 september. Köket öppet 11.30-22.00

På Ingmarsö Krog genomsyras vår matfilosofi av kvalitet, passion, omtanke och lokala råvaror. Med grönsaker och örter från vårt eget växthus och trädgårdsland komponerar vi maträtter tillsammans med råvaror från våra hängivna lokala producenter med omnejd. Den vackra naturen på Ingmarsö är som ett eget skogsskafferi med bär, svamp och vildörter. Skärgårdsfiskare i området förser oss med nyfångad fisk vid ångbåtsbryggan. Vi byter rätter på menyn löpande under sommaren, för aktuell meny se vår hemsida www.ingmarsokrog.com.

Ingmarsö är en avstressande skärgårdsö, utan biltrafik och storstadspuls. Hit tar man sig tur och retur över dagen med hjälp av Vaxholmsbåtarna. Kommer ni med egen båt lägger ni till vid vår egen brygga nedanför krogen.

Ingmarsö Krog har öppet från maj till september I slutet av november samt decembermånad dukar vi upp för julbord. Vi arrangerar även bröllop, högtidsfester, konferenser och kick-off. Kontakta oss så berättar vi mer!

Varmt välkomna!

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Ingmarsö

Krogen ligger intill södra ångbåtsbryggan.
Vaxholmsbåtar, Cinderella. Egen brygga,
N 59° 27.93 E 18°45.10

Hitta hit:

  • Krogen ligger intill södra ångbåtsbryggan.
    Vaxholmsbåtar, Cinderella. Egen brygga,
    N 59° 27.93 E 18°45.10

Res till: Ingmarsö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Ingmarsö

Sök resa med Cinderella till Ingmarsö