Mat & dryck på Grand hotel Saltsjöbaden

Njut av sjöutsikten i någon av våra restauranger.

Adress: Hotellvägen 2
Ort: 133 83 Saltsjöbaden
Telefon: 08-506 170 00
Email: info@grandsaltsjobaden.se
Webbsida: grandsaltsjobaden.se/mat-dryck/
Öppet (säsong)
Året runt, stängt 22 december 2017 till 8 januari 2018.

Vårt hotell ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 20 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Med anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Vi erbjuder en härlig atmosfär, komfortabla och nyrenoverade rum, ett kök som stadigt arbetar med säsongens råvaror och sist men inte minst unika konferensmöjligheter.

Sea front
I Restaurang Sea Front serverar vi dagens lunch och à la carte. Njut av mat och dryck på vår sköna uteterrass eller inomhus beroende på smak och väder. Njut av sjöutsikten och en drink i våra loungesoffor på terrassen.

Franska matsalen
Med inspiration av den franska stilen inredde K. A. Wallenberg och hans fru Alice Franska Matsalen. Här har många välkända personer festat genom tiderna.

Verandan
Verandan med vacker utsikt över vattnet är både festlokal och frukostmatsal.

Franska matsalen och Verandan är bokningsbara vid privata sammankomster. Umgås med vänner eller fira högtider i en historisk miljö med fantastisk utsikt över skärgården. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer.

Från Slussens Tunnelbanestation går ersättningsbuss (25B) till Henriksdal. Från Henriksdal går Saltsjöbanan direkt ut till Saltsjöbaden. Tågfärden är ca 30 minuter och stationen ni kliver av på heter ”Saltsjöbaden”.