Nyårsgala 2018 på Djurönäset

Storband med dans, festlig 4-rätters supé, DJ, bubbel och fyrverkeri

Varmt välkomna att fira avslutet på 2018 och dansa in det nya 2019. Vi erbjuder en stor festlig 4-rätters nyårssupé, liveband och DJ som underhåller dig och dina vänner långt in på småtimmarna. Året avslutas med ett storslaget festfyrverkeri.

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: https://www.djuronaset.com/aktiviteter-erbjudanden/erbjudanden/event/nyarsafton-2018/
Öppet året runt, dygnet runt
Reception/växel 07.00-22.00, därefter nattvakt

Tillsammans med storbandet Stockholm Pocket Big Band firar vi in nyåret med praktfulla swing, soul, funk och disco-toner toppat med några rockklassiker. STHLM Pocket Big Band är partybandet de Luxe. Elva personer på scen med 5 blås garanterar rytmiska toner för dansbenen och harmoniska klanger för själen. Firandet fortsätter på det nya året 2019 med musik och dans fram till 03.00.

På Djurönäset upplever du en enastående vacker natur, sköna sängar, SkärgårdsSPA med ny varm utomhuskälla, 25-meters inomhuspool och vårt lyxiga bastulandskap. Möjlighet till Spa-behandlingar gör årets sista helg till en relaxupplevelse utöver det vanliga.

Nyårspaket (31/12-1/1-18) Boka online
I nyårspaketet ingår; 4-rätters nyårssupé, 1 glas mousserande vid tolvslaget, underhållning, boende i dubbelrum med stor nyårsfrukostbuffé på nyårsdagen. Dessutom fritt inträde till vårt SkärgårdsSPA.
Pris 2.595:-/person (enkelrumstillägg 200:-/person) Boende i tvåbäddsrum 2.295:-/person.

Två dagars paket (30/12-1/1-18) Boka online
Kom hit dagen innan nyårsafton och vakna upp i skärgården. Ta en långpromenad i vår fantastiska skärgårdsnatur, en simtur i poolen eller ett par timmar i bastulandskapet så att du kommer i rätt stämning för kvällens firande.
I tvådagars paketet ingår; extra övernattning i dubbelrum med kvällens varmrätt i baren den 30/12 samt allt i Nyårspaket enligt ovan.
Pris 3.790:-/person i dubbelrum (enkelrumstillägg 400:-/person) Boende i tvåbäddsrum 3.190:-/person

Eftersläppsbiljett till Nyårsafton
Var med och fira in det nya året med underhållning, dans, DJ, mousserande vid tolvslaget samt fyrverkerier! Om ni äter middag på annat håll men vill vara med på nyårsgalan så är detta ett passande alternativ. Vi släpper in alla gäster med denna biljett från kl 23.00. För att vara säker på att få plats bokar ni er biljett här(kommer inom kort).. Det kommer även gå bra att köpa i förväg i vår reception. I tillfälle det finns platser kvar så kan dessa köpas i entrén. OBS! Åldersgräns 21 år.

Dryckespaket
Boka gärna dryckespaket direkt när du gör din bokning här på hemsidan, finns som tillval. Ett glas champagne serveras i loungen innan middag. Ett glas vin till varje rätt, utvalt av vår sommelier  595:-/person.   

Alkoholfritt dryckespaket: Ett glas alkoholfritt mousserande serveras i loungen innan middag. Ett glas till varje rätt  245:-/person.

Väg 222 från Stockholm mot Värmdö/Stavsnäs/Djurö
https://www.djuronaset.com/om-djuronaset/vagbeskrivning/