Magisk julmarknad i skärgårdens Nynäshamn

Under två gnistrande dagar är Fiskehamnen fylld till bredden av marknadsstånd och julstämning.

Fiskehamnen är pyntad med granar och eldar är tända för att värma sig vid. Jultomten kommer på besök och tar emot önskelistor, kanske åker han även wakeboard eller gummiring - om han vågar. Hästarna väntar runt hörnet på att få ta en tur, julsånger med olika körer blandas med dofterna från brända mandlar och grillad korv - en härlig stämning med allt som hör en traditionell julmarknad till.

Adress: Fiskargränd
Telefon: 070-493 1178
Email: centrumledare@nynashamnscentrum.se
Webbsida: www.nynashamnscentrum.se/julmarknad2018.html

Öppet
Lördag & Söndag 8-9 december kl 11-16

Marknadsområdet är fyllt till bredden av marknadsstånd där det säljs fårskinn, kransar, värmande mössor, vantar, julsaker och konsthantverk. Bröd, ostar, hjortronsylt och handgjorda praliner genuint skapade – det finns något för alla och såväl hårda som mjuka julklappar.

Inne bland bodarna och på den lilla scenen ska det bli så där magisk och äkta som den bara kan bli vid jul, glöm inte att pussas under misteln. Krogar, bageri och caféer serverar allt från nybakade lussekatter, rykande varm kryddad glögg, pepparkaka eller jultallrik till enklare lunch och saffranspannkaka som grädde på moset.

Varmt välkommen att besöka vår skärgårdsjulmarknad och gör andra advent magisk tillsammans med oss!

KOM MED BUSS, TÅG BIL ELLER BÅT
Marknaden hålls i Fiskehamnen på Fiskaregränd i Nynäshamn som ligger i direkt anslutning till buss och pendeltåg vid Nynäshamns Station.
Parkeringsmöjlighet finns i hamnområdet och vid Nynäshamns station men även i parkeringsgaraget med infart Mörbyvägen samt på Alkärrsplan i centrum.