Julbordskryssning kväll

Julbordskryssning kväll

Klassiska julbord i Stockholms skärgård

Upplev Stockholms skärgård i vinterskrud ombord våra anrika sekelskiftesfartyg. Strömma Kanalbolagets omtyckta julbordskryssningar bjuder både på traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter.

Boka

Adress: Nybroviken
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: www.stromma.se/stockholm/julbord/julbord-kvall/

Fokus på vilt och vegetariskt hos Malin Söderström
Ombord M/S Gustafsberg VII och M/S Östanå I serverar Malin Söderström julmat med fokus på miljö, vilt, vegetariskt och de finaste råvarorna. På M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet och därefter välkomnas du till den uppdukade dessertbuffén. Ombord på M/S Gustafsberg VII står sillen och potatisen redo på borden och de övriga julrätterna är uppdukade på aktersalongens buffé.

KC Wallberg – julmat från skog och sjö
M/S Prins Carl Philips krögare KC Wallberg bjuder på ett hantverksmässigt julbord med råvaror från skog och sjö samt fina vegetariska alternativ. Allt tillagat med stor omsorg om råvaror och hänsyn till miljön.

Sagojul med Jesper Taube
På M/S Waxholm III och S/S Stockholm dukar krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson upp alla julrätter som bara ska finnas på ett traditionellt julbord! Miljön ombord på M/S Waxholm III för tankarna till en sagojul från förr. Är hembakat julgodis och goda efterrätter dina favoriter på julbordet? Då ska du välja Art Deco-fartyget S/S Stockholm.

ertert