Julbordskryssning kväll

Julbordskryssning kväll

Klassiska julbord i Stockholms skärgård

Upplev Stockholms skärgård i vinterskrud ombord våra anrika sekelskiftesfartyg. Strömma Kanalbolagets omtyckta julbordskryssningar bjuder både på traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter.

Boka

Adress: Nybroviken
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.se/stockholm/julbord/julbord-kvall/

Klassisk jul i eleganta miljöer
Ombord S/S Stockholm dukar krögarna Hjalmar Litzén, Daniel Tingström och Jacob Bergström fram ett traditionellt julbord med julens favoriträtter. Här samsas klassiker som senapssill med nyare smaker som äpple- och pepparrotssill. Allt i elegant Art deco-miljö.

Fokus på vilt och vegetariskt hos Malin Söderström
Ombord M/S Gustafsberg VII serverar Malin Söderström julmat med fokus på miljö, vilt och vegetariskt gjort på de allra finaste råvarorna. Här står sillen och potatisen redo på borden och de övriga julrätterna är uppdukade på aktersalongens buffé.

KC Wallberg – julmat från skog och sjö
M/S Prins Carl Philips krögare KC Wallberg bjuder på ett hantverksmässigt julbord med råvaror från skog och sjö samt fina vegetariska alternativ. Allt tillagat med stor omsorg om råvaror och hänsyn till miljön.

Klassiska julfavoriter hos Andreas Clemmedsson
På charmiga M/S Östanå I serveras en klassisk julbuffé med alla dina favoriter. Middagen inleds med sill som sharing vid bordet och avslutas med en fantastisk efterättsbuffé.

Sagojul med Jesper Taube
På M/S Waxholm III dukar krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson upp alla julrätter som ska finnas på ett traditionellt julbord! Njut av julbord i sju turer i sagolik julmiljö.

*Fri avbokning upp till 48 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor