Julbordskryssning eftermiddag

Julbordskryssning eftermiddag

Vällagad julmat på sekelskiftesfartyg

Våra julbord är en svensk jultradition och en del av vårt svenska kulturarv. Med Strömma Kanalbolagets vackra sekelskiftesbåtar får du möjlighet att under eftermiddagen njuta av god mat och dryck medan Stockholms skärgård i vinterskrud passerar utanför fönstret. Våra omtyckta julbordskryssningar bjuder på både traditionella julrätter och krögarnas egna favoriter.

Boka

Adress: Nybroviken
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: www.stromma.se/stockholm/julbord/julbord-eftermiddag/

Fokus på vilt och vegetariskt hos Malin Söderström
Ombord M/S Gustafsberg VII och M/S Östanå I serverar Malin Söderström julmat med fokus på miljö, vilt, vegetariskt och de finaste råvarorna. På M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet och därefter välkomnas du till den uppdukade dessertbuffén. Ombord på M/S Gustafsberg VII står sillen och potatisen redo på borden och de övriga julrätterna är uppdukade på aktersalongens buffé.

KC Wallberg – julmat från skog och sjö
M/S Prins Carl Philips krögare KC Wallberg bjuder på ett hantverksmässigt julbord med råvaror från skog och sjö samt fina vegetariska alternativ. Allt tillagat med stor omsorg om råvaror och hänsyn till miljön.

Sagojul med Jesper Taube
På M/S Waxholm III dukar krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson upp alla julrätter som bara ska finnas på ett traditionellt julbord! Miljön ombord på M/S Waxholm III för tankarna till en sagojul från förr.