Julbord av Årets Kock 2018 på Grand Hotel Saltsjöbaden

Julbord av Årets Kock 2018 på Grand Hotel Saltsjöbaden

Vår köksmästare David Lundqvist, Årets Kock 2018, tillsammans med vår Food & beverage manager Fredrik Malmstedt, dukar från slutet av november upp ett klassiskt julbord i ny anda. Vi inleder med välkomstglögg för att sedan avnjuta ett julbord med fina råvaror från svenska sjöar, skogar och gårdar.

Adress: Hotellvägen 2
Ort: 133 83 Saltsjöbaden
Telefon: +46 (0)8 506 170 60
Email: bokning@grandsaltsjobaden.se
Webbsida: grandsaltsjobaden.se/
Öppet
30 november – 22 december 2017

Fredrik som har ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och David, vinnare av Årets Kock 2018, har med övriga teamet i kök och matsal en gedigen meritlista från välrenommerade krogar. Tillsammans har dom satt sin egen prägel på årets julbord.

Nytt för i år är att ni kan komma på Jul AW med vårt fulla julbord för endast 395:- på fredagseftermiddagar

Torsdagar: kl. 18.00 – 20.30
Fredagar: kl. 14.00 – 17.00 (Jul AW)
(OBS! Starttid kl 14.00 och lämna senast kl 17.00)
Fredagar: kl. 18.00 – 20.30
Lördagar: kl. 12.30 – 20.30
Söndagar: kl. 12.30 – 15.00

Sällskap över 30 personer välkomnar vi alla dagar i veckan.
Vill ni komma på andra dagar än de som vi har julbord ring gärna och kolla då vi öppnar upp dagar då vi får in andra större sällskap.
Självklart ordnar vi vegetariskt, specialkost eller anpassar för allergier om så önskas.


595:- dagtid / 695:- kvällstid
Barn 0–3 år äter gratis
Barn 4–12 år 120:-


Öppter: 29 november – 21 december

Från Slussens Tunnelbanestation går ersättningsbuss (25B) till Henriksdal. Från Henriksdal går Saltsjöbanan direkt ut till Saltsjöbaden. Tågfärden är ca 30 minuter och stationen ni kliver av på heter ”Saltsjöbaden”.