Fredriksborg Hotell & Restaurang

Fredriksborg Hotell & Restaurang

Julmat i historisk miljö

På Fredriksborg Hotell serveras julmaten i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Vi serverar julmat från 30 november till 20 december.

Adress: Fredriksborgsvägen 17
Ort: 139 90 Värmdö
Telefon: 08 - 541 380 50
Email: info@fredriksborghotel.se
Webbsida: https://www.fredriksborghotel.se/sv/julbord-och-paket

På Fredriksborg Hotell serveras julmaten i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Vi serverar julmat från 1 december till 20 december.

Vi välkomnar med glögg i Orangeriet, varefter man kan avnjuta en julbordstallrik i tre olika serveringar i hotellets matsal i huvudbyggnaden den s.k. Stenkasernen.

Maten är traditionell, serverad på tallrik i tre olika serveringar med efterföljande dessert. Inga sittningar att passa, fräsch mat direkt från köket och minskat matsvinn.

Vi hoppas att minska matsvinnet som ofta blir stort vid traditionella julbordsupplägg. Därför skänker vi 20 kronor för varje jultallrik till ActionAid Sweden - en brittisk organisation som i 40 år fokuserat på främst kvinnor och flickor i tredje världen.
Välkommen till en historisk, storslagen och ofta stjärnklar idyll. Som snart även blir julig.

Från 30 november till 20 december, Sittningar mellan kl 13 och 20.
Öppet onsdag-söndag. För förbokade företag och större sällskap även måndag-tisdag
Pris 595kr. Söndagar 495kr.

Buss 439 från Slussen till ändhållplatsen Stenslätten, därefter ca 10 minuters promenad.
Buss 688 från Vaxholm till Oskar-Fredriksborg på Rindö, därefter går ni på den avgiftsfri vägfärjan till Värmdö sidan. Från hamnen är det ca 10 minuters promenad till Fredriksborg.

Åker ni bil från Stocholm kör ni över Nacka ut till Värmdö. Alternativt åker man till Vaxholm och tar Vaxholmsleden och de avgiftsfria vägfärjorna till Rindö och sedan till Värmdö.

Vi har ett stort bryggdäck där tur och taxibåtar kan släppa av gäster. Det finns också en liten brygga för mindre fritidsbåtar. Ring oss gärna om ni funderar på att komma med egen båt.