Fredriksborg Hotell & Restaurang

Fredriksborg Hotell & Restaurang

Julmat i historisk miljö

På Fredriksborg Hotell serveras julmaten i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Vi serverar julmat från 30 november till 20 december.

Adress: Fredriksborgsvägen 17
Ort: 139 90 Värmdö
Telefon: 08 - 541 380 50
Email: info@fredriksborghotel.se
Webbsida: https://www.fredriksborghotel.se/sv/julbord-och-paket

JULEN 2018
På Fredriksborg Hotell serveras julmaten i skuggan av den mäktiga 1700-tals fästningen med fantastisk utsikt över Oxdjupet, skärgården och kryssningsfartygen som passerar. Du kan välja att bara äta hos oss, eller boka vårt julpaket med julmat, övernattning och mysig frukost dagen efter.

Vi välkomnar med glögg i Orangeriet, varefter man kan avnjuta en julbordstallrik i tre olika bordsserveringar med efterföljande dessert i hotellets matsal i huvudbyggnaden - servering vid bordet och fräsch mat direkt från köket. Blir man mot förmodan inte mätt eller vill ha mer av någon rätt, så är det bara att be om mer. Välkommen till en historisk, storslagen och ofta stjärnklar idyll.

Från 30 november till 20 december, Sittningar mellan kl 13 och 20.
Öppet onsdag-söndag. För förbokade företag och större sällskap även måndag-tisdag

Pris 595kr. Söndagar 495kr.

Obs. Bordsbokning - Kontakta oss gärna på telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se

KONFERENS + JULBORD
Kombinera nytta med nöje. Julbord med bordsservering och allt du vill äta. För konferens har vi öppet alla dagar, och till samma pris som det vanliga konferenspaketet med trerättersmeny.

Buss 439 från Slussen till ändhållplatsen Stenslätten, därefter ca 10 minuters promenad.
Buss 688 från Vaxholm till Oskar-Fredriksborg på Rindö, därefter går ni på den avgiftsfri vägfärjan till Värmdö sidan. Från hamnen är det ca 10 minuters promenad till Fredriksborg.

Åker ni bil från Stocholm kör ni över Nacka ut till Värmdö. Alternativt åker man till Vaxholm och tar Vaxholmsleden och de avgiftsfria vägfärjorna till Rindö och sedan till Värmdö.

Vi har ett stort bryggdäck där tur och taxibåtar kan släppa av gäster. Det finns också en liten brygga för mindre fritidsbåtar. Ring oss gärna om ni funderar på att komma med egen båt.