Vilt på Wärdshuset

Lördagen den 14 september så har köksmästaren tema vilt på menyn. Vår köksmästare Claes har komponerat ihop en vilt meny med bl.a Ankbröst, vildsvinsrillette, älgköttbullar, rådjursstek och dessertsoppa på Grindas egna nypon. Kan det bli bättre?

Pris: 795:- per person
Vinpaket 355:- per person
Boendepaket: 1590:- per person

Förrätt
Ölmarinerat ankbröst, plommonchutney, endivesallad
Mise du Printemps Domaine Josmeyer Alsace Frankrike Pinot Blanc

Ammis
Vildsvinsrillette, citrontimjan, crustini
Mise du Printemps Domaine Josmeyer Alsace Frankrike Pinot Blanc

Mellanrätt
Älgköttbullar, gräddstuvade kantareller, lingon
Trossos del Priorat, Priorat Spanien

Varmrätt
Rådjursstek, päronkompott, rödvinssås, rostad potatis
Sobrero Francesco, Piemonte Italien

Dessert
Nyponsoppa, mandelbiskvi, vaniljglass
Grindaäpplen och Cider

Boka din plats på 08-542 49 491 eller maila på info@grinda.se

Välkomna!

Samarbetspartners