Kolfiberrodret kommer till Grinda igen!

Fredagen den 14:e Juni går starten för Kolfiberrodret alldeles utanför Grindas gästhamn.

Båtarna kommer att starta i grupper under eftermiddagen, de första vid 14.00, de sista vid ca 19.00. Totalt har vi i år 160 deltagande båtar, vilket innebär att Kolfiberrodret är en av Sveriges största kappseglingar. Kolfiberrodret är både en utmaning för seglarna och en fantastisk upplevelse där man seglar genom stora delar av Stockholms skärgård. Besättningen får endast bestå av två personer och seglingen tar ca 20 timmar.

Titta gärna förbi vid starten!

Bästa utsikten har du från vår Sjökrog, Framfickan, som har specialerbjudanden på både mat & dryck!

Varmt välkomna!

Var:Grinda
När: 14 juni 2019 9:00-14 juni 2019 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners