Livemusik med Evelina Olsén på Djurönäset

Boka in fredagen den 15 mars för after work med artisten Evelina Olsén och även DJ!

Denna kväll förgylls stämningen på vår aw av ingen mindre än den underbara sångerskan Evelina Olsén. Evelina är ett känt namn i musiksverige och har varit verksam sångerska de senaste 20 åren. Vi har sett henne backa upp många av Sveriges största artister, gjort stora turnéer, Tv- och radiojobb och körat flera år i Melodifestivalen.
Evelina är ett riktigt energiknippe, och med sin charm och explosivitet fångar hon den mest kräsna publiken. Succésingeln ”Kärleken är vi” blev 2016 års officiella låt för Stockholm Pride med text skriven av Camilla Läckberg. Evelina har gjort succé med låten på festivaler, på Tv i program som Sommar krysset och Nyhetsmorgon och låten spelas även flitigt på radio. Nu kommer Evelina till Djurönäset på hemmaplan och tolkar sina absoluta favoritlåtar. Det blir musikaliskt, intimt och medryckande.

OBS! Det är fri entré oavsett om du bokar ett övernattningpaket eller bara kommer förbi för att ta ”en öl”.

After work på vårt sätt

På vår after work är det extra mycket fredag varje fredag, precis som det ska vara! Denna kväll höjs stämningen dessutom ytterligare av charmiga Evelina Olsén och hennes underbara stämma. Detta får du inte missa!  Slå dig ner i våra sköna fåtöljer och njut av den avkopplande atmosfären, härliga musiken och något riktigt gott i glaset. Våra kockar förbereder omsorgsfullt kvällens varmrätt och barmeny. Självklart finns det även många goda drycker att välja på till maten.

Kvällens hålltider:

  • Från klockan 18:00 serverar vi kvällens varmrätt samt barmeny
  • Klockan 20:00 kickar Evelina igång musiken
  • Från ca 22.00 tar vår DJ över

Gör helgen lite längre – boka vårt After work-paket

Njut av en riktigt avkopplande start på helgen med allt från aw, middag, övernattning, frukostbuffé och härliga bad i vårt skärgårds-SPA. Allt detta och mer kan du njuta av när du bokar vårt after work-paket!

Förläng helgen, boka AW-paketet här!

Samarbetspartners