Beermaker’s Weekend – ölprovning och middag med Värmdö Bryggeri på Djurönäset

Den 9 mars bjuder Djurönäset och Värmdö Bryggeri in till en weekend med ölprovning och middag i härlig skärgårdsmiljö.

Vi inleder lördagskvällen med att prova öl tillsammans med grundsmaker – sjögräs, marshmallow, ruccola och chips står på menyn! Vi går igenom tips på hur man kan tänka för att på bästa sätt kombinera öl med mat, hur 1+1 blir 3 och att man kan tänka kombinationer i stället för att bara chansa!
Provningen mynnar därefter ut i en trerätters middag. Kvällens meny är varsamt komponerad för att få den perfekta smakkombinationen till ölen som provas. Maträtterna har tagits fram av vår köksmästare här på Djurönäset tillsammans med Värmdö Bryggeri.

Beermaker’s-paket med ölprovning, middag, övernattning och skärgårds-SPA

Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård. I Beermaker’s-paketet ingår Entré till skärgårds-SPA där du kan sjunka ner i vår 37-grader varma utomhuskälla och njuta av värmen medan du ser ut över den vackra skärgården. Du kan även välja mellan tre olika bastur och simma i vår 25-meters stora inomhuspool. Utanför har vi dessutom härliga promenadstråk, utomhus-gym och underbar skärgårdsmiljö.

Från 1 745 kr per person ingår

  • Ölprovning med Värmdö Bryggeri
  • Trerätters middag
  • Entré till Skärgårds-SPA med ny varm utomhuskälla, lyxigt bastulandskap med 25 m pool, relax och gym
  • Övernattning
  • Vår stora frukostbuffé med underbar utsikt över havet

Boka här!

Samarbetspartners