Gör dig redo för januaris bästa fest – After ski-party!

Den 25 januari 2019 är det äntligen dags igen. På allmän begäran är vi tillbaka med en av årets absoluta höjdpunkter här på Djurönäset – Afterski-party! Festen hålls i inomhustält i vår huvudbyggnad och vi utlovar stämningsfull rekvisita med bästa Alpkänsla! Gör dig redo för januaris bästa fest. Sätt igång redan nu, leta upp skidutrustningen, på med understället och ta fram din finaste overall. Vad du än har på dig bör du vara redo för en ordentlig fest, precis som i Alperna eller fjällen!

Kvällen passar lika bra för företagets kick-off såväl som kompisgänget eller möhippan, alla är välkomna att ta del av stämningen!

Afterski-underhållning med middagsbuffé

På scenen står det rutinerade bandet Blindbergz som underhåller till en bra bit in på kvällen. Det blir covers på alla våra favoritdängor som ger den perfekta after ski-stämningen. Efter Blindbergz tar kvällens DJ över och spelar inpå småtimmarna. På after ski-buffén serverar vi en otroligt god och skidinspirerad buffé. Förbered er på mycket gott.

Hålltider fär Djurönäsets After ski-party

19.30-22.00 After ski-buffé med livebandet Blindbergz
22-02.00 Kvällens DJ spelar den bästa afterski-musiken

Priser och bokning

After ski-paket med middagsbuffé och underhållning – från 395 kr per person, boka här> OBS! välj datum först, sedan paket.
After ski-paket inkl SPA-entré med övernattning – från 1095 kr per person, boka här>OBS! Välj datum först, sedan paket.

Boka din plats på Djurönäsets egna afterski nu! Sätt sedan igång och leta upp skidutrustningen och förbered dig på Djurös garanterat bästa After ski-party.

Vi ses på after skin!

Samarbetspartners