Topphälsas sköna träningshelg på natursköna Körunda

Träna fightfys med Freddie Nyholm med inslag från karate, taekwondo, boxning och muay thai. Med Freddie får du även lära dig ett dansnummer till latinorytmer och förflytta dig i sinnet till Afrika under ett svettigt och frigörande afrodanspass. Paolo Roberto utmanar dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en genomkörare! Få tips och tricks på hur du utvecklar ditt löpsteg för att komma igång med löpningen och kunna springa längre med ToppHälsas löpcoach och projektledare Matilda Bergfeldt.

Det hetaste just nu inom kost är fermenterad (syrad) mat och alla pratar om tarmfloran. På lördagen kommer Ph D. och systemforskaren Soki Choi att föreläsa om hur tarmbakterierna stärker hjärnan.  Soki avslöjar även sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla proppade med goda bakterier, för att kickstarta din hjärna.

Körunda ligger endast 30 minuter från Stockholm City. Mitt i naturen mellan sjö och skog i en modern anläggning med mysig och personlig ”hemma hos”-känsla. Utöver all träning bjuds vi på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med nya och gamla vänner. Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

Läs mer här: https://korunda.se/weekendpaket/topphalsa-oktober/

Var:Körunda
När: 19 oktober 2018 15:00-21 oktober 2018 12:00

Evenemang i: Södra skärgården


    Samarbetspartners