Skärgårdsturnén-28 juli Malma Gård, Värmdö

28 juli Malma Gård, Värmdö Malma Gård ligger utmed Stavsnäsvägen mot Djurö. Det finns utmärkta parkeringsplatser, och vill man åka kommunalt tar man buss 433 eller buss 434 från Slussen Servering kommer att finnas på plats, så det är ej tillåtet att ha med sig egen mat och dryck. Ta gärna med en filt eller stol att sitta på. Konserten kommer att genomföras även vid regn.

I våras träffades alla vi som ska göra Skärgårdsturnén i sommar.
Bakre raden fr.v. Annika Florén Ström producent, Stefan Jernståhl keyboard, Camilla Nyqwist produktionsassistent, Jonatan Stenson gitarr, Morgan Ågren trummor.
Främre raden fr.v. Jack Vreeswijk, Lill Lindfors, Love Antell, Tina Ahlin förutom artist på scen även konstnärlig ledare för Skärgårdsturnén, Lars-Göran Palmér ekonomiansvarig. På bilden saknas vår basist Johan Strindberg.

http://www.skargardsturnen.com/

Nu finns biljetterna till Skärgårdsturnén 2018.

Klicka på länken nedan så kommer du direkt till Ticketmaster.

https://www.ticketmaster.se/artist/skargardsturnen-biljetter/970659

Fri entré upp till 17 år. Legitimation ska kunna uppvisas vid anmodan.

Samarbetspartners