En riktig partykväll i Folkparken med det bästa från 80-talet

Lördag 11 augusti kl 20.00 blir det en tidsresa tillbaka till 80-talet!

På scenen ser och hör ni Tone Norum, med superhiten Allt som jag känner. Vidare kommer  Lili och Susi, vem kan inte låtar som Oh Mama eller Whats the colur of love, kommer gör också också Micke Syd Andersson från Gyllene Tider och bjuder på flera av sin största hits. Dessutom kommer hela bandet Factory med bland annat den stora hiten Efter plugget…. Populära coverbandet Playboys spelar andra hits från det glada svenska 80-talet, som tex Freestyles heta hits Vill ha dig och Fantasi. Det blir en helkväll med härlig nostalgisk musik,  mat och dryck som avslutas med disco i nattklubben. (Åldersgräns 20 år)
En sann klassisk 80-talskväll i Folkparken på Djurönäset.

Folkparken
I Folkparken (fr. kl 17.30) serveras mat från grillen, öl, vin och andra läskande drycker. Egen mat & dryck får ej tas med in och du får ej ta med alkoholhaltiga drycker ut från området. Hitta till Folkparken på Djurönäset

Sjöboden
vår skärgårdskrog är öppen som vanligt med à la carte meny. Boka bord!

Parkering
Vi rekommenderar dig att åka kommunalt till Djurönäset den 11 augusti. Djurönäsets parkering är i första hand avsedd för våra hotellgäster. SL-buss kör direkt till hållplats Djurönäset från Slussen i Stockholm cirka en gång i timmen.

Samarbetspartners