Sommarsalongen

Sommarsalongen är en uppföljning av förra årets succé Vårsalongen – en utställning med Ljusterös konstnärer!

Nya och etablerade konstnärer blandades när Ljusterö konsthall slog upp dörrarna för öns första Vårsalong i maj förra året. Förhoppningen var att det nya greppet skulle locka till sig publik, som annars inte brukar titta på konst. Och så blev det!

Ljusterö konstförening hade glädjen att kunna presentera ett trettiotal mer eller mindre kända konstnärer med anknytning till Ljusterö, som ställde ut sina verk och alster på vår första Vårsalong i Ljusterö Konsthall! Motiv från skärgården var för många en gemensam nämnare. Här fanns tavlor, foton, textil och konsthantverk. Succén var ett faktum med önskemål om en fortsättning i år!

Och i år ger vi fler chansen att både ställa ut, men framför allt besöka Konsthallen genom att ersätta Vårsalongen med Sommarsalongen under juni och juli, när Ljusterö har sin högsäsong. Ön är ett attraktivt turistmål för såväl utländska som svenska turister och är lätt att nå via Waxholmsbåt, buss eller bilfärja.

Mer information hittar du på www.ljusterokonsthall.se och på www.facebook.com/ljusterokonstforening

Välkommen!

Var:Ljusterö Konsthall, Ljusterö torg 070 6119442 www.ljusterokonsthall.se Info@ljusterokonstforening.se
När: 16 juni 2018 0:00-2 augusti 2018 23:59


Samarbetspartners