Lill Lindfors på Artipelag

Hela Sverige har en slags relation till Lill Lindfors. Och hela Europa tappade hakan när Lill tappade kjolen i Eurovision 1985. Hon är en superstjärna med en utstrålning som det är svårt att värja sig från och den 24 april spelar hon tillsammans med Mats Norrefalk och Claes Crona Trio på Artipelag.

Med den här konserten har Lill varit i Spanien och sedan turnerat i Sverige och Norge. Repertoaren består av bland annat latinmusik, kända standards och egna låtar som Musik ska byggasDu är den endeEn man i byrålådan med flera. Även verk av Olle AdolfssonCornelis Wreesvijk och Evert Taube framförs. Allt detta toppas med en stor dos humor!

Speldatum

Tisdag 24 april kl 19.00

Köp biljett här!

Var:Artipelag
När: 24 april 2018 19:00-24 april 2018 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners