Pre Poker run Weekend

24 – 25 mars välkomnar vi och Powerboat Weekend er till en helg fylld av motorer, mingel, mat och musik!

Vi välkomnar er till en helg inför kommande sommarens Poker runs i Sverige.

Poker runs från Runn, Mälaren, Smedjebacken, Öregrund, Oxelösund, Vänern, Smögen och Åland kommer att medverka med filmer och foton samt information om Pokerrunsommaren 2018.

Powerboat Weekends olika sponsorer kommer medverka och ställa ut med diverse intressanta nyheter.

Förutom ovanstående så ingår entré till bastulandskap, relax och pool, en härlig 3-rätters middag, DJ, logi och en rejäl frukostbuffé och såklart en härlig skön stämning och förhoppningsvis klackarna i taket… Pris från 1 295 kr/person.

Livebandet Bogart Steals

Bogart Steals är ett etablerat partycoverband med lång erfarenhet. De har spelat på stora utomhusscener, båtar, i barer, klubbar, restauranger, pubar och under mängder av olika typer av event. Bogart Steals besitter också gedigna musikaliska färdigheter och innehar utbildningar inom musik och musikpedagogik. KMH(Kungliga musikhögskolan), MI (Musicians Institute) är exempel på skolor som fullgjorts av medlemmar i bandet. – Vår ambition är att ni ska ha roligt på dansgolvet. Vi vill, tillsammans med er skapa en härlig, energifull atmosfär med musik och glädje. Bra tryck helt enkelt, säger Bandet själva.

Läs mer om Powerboat Weeekend här…

Vill du vara med men inte övernatta? Då går det bra att boka in sig för middag, underhållning och härlig stämning. Boka middag och underhållning här. 

Missa inte att boka in dig på årets bästa förfest för alla båt-, motor- och skärgårdsfantaster (alla andra är också välkomna…)

Mer information och bokning, klicka här.

Var:Djurönäset
När: 24 mars 2018 8:00-25 mars 2018 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners