Skärgårdens längsta julmarknad på Dalarö lördag/söndag 9-10 december kl 10-16 båda dagarna

Skärgårdens längsta julmarknad börjar redan vid Kanalbron där elever från Dalarö skola tar upp frivillig obligatorisk brotull enligt gammal tulltradition på Dalarö. För broavgiften eller vid köp av lotter på Dalarö torg deltar man i Dalarölotteriet med möjlighet att vinna Dalaröpengar, som gäller som lokal valuta under julmarknaden i hela byn.

Det är enkelt att ta sig till Dalarö med buss 839 från Handenterminalen, som stannar direkt på torget där marknadsstånden står uppställda med närproducerat kött, fisk, korv, ost och honung, hantverk, virkat, stickat, grillat och godis m.m. samt med det lokala närings- och föreningslivet. Barnen kan rida eller åka vagn eller släde med ponnyhästarna från Stegsholms gård på Gålö. Överskottet från lotteriet går oavkortat till ungdomsverksamheten på Dalarö.

Och Skärgårdens längsta julmarknad sträcker sig sedan längs hela Odinsvägen med byns affärer, bageriet och restaurangerna via julgallerian på Tullhuset, förbi kyrkan och ända ner till Hotellbryggan, där Macken säljer julgranar. Alla har givetvis öppet.

Välkommen!

Var:Dalarö
När: 9 december 2017 10:00-10 december 2017 16:00

Evenemang i: Södra skärgården


    Samarbetspartners