Från Broadway till Duvemåla

Välkommen till succékonserten med några av Sveriges mest etablerade musikalartister, där stora röster och stora känslor drabbar samman i en kavalkad av musik från världens största musikaler. På Djurönäset den 11 november!

Pressen skriver: ”Musikalfest får teatern att koka”, ”Kvaliteten är skyhög”, ”As close as you can get to London’s West End or New York’s Broadway”, ”Emotionellt och övertygande”. Missa inte årets musikalfest!

En nyhet är att föreställningen delas upp i två akter och därmed blir längre. Bland det nya materialet som tillkommer märks låtar ur Jesus Christ Superstar, Mamma Mia och La La Land. Totalt 2 tim 30 min inkl. paus

Med huvudroller i The Phantom of the Opera, Jesus Christ Superstar, Les Miserables, Wicked, Elisabeth, Dracula, Ringaren i Notre Dame, Jekyll & Hyde, West Side Story och mycket annat i bagaget, kan vi garantera ståpäls från första till sista tonen.

Läs mer och köp biljett här

Samarbetspartners