Nynäskalaset 2017

Nynäskalaset är tillbaka för andra året i rad!

Nynäskalaset är en festival som är vackert beläget i Svandammsparken i Nynäshamn med utsikt över gästhamnen och Stockholms skärgård. Under tre dagar i augusti kommer ni att få uppleva stjärnfylld livemusik från olika musikstilar, äta och dricka gott samt få underhållning som passar hela familjen. Till årets festival vässar Nynäshamn armbågarna ytterligare till den andra upplagan av Stockholms största skärgårdsfestival. Njut av det fina vädret i vacker gästhamnsmiljö till artister som Magnus Uggla, Loreen, Markoolio, Miss Li, Norlie & KKV, Mustasch, Ace Wilder och Nassim Al Fakir. 

Boka biljetter till festvalen HÄR 

Boende i Nynäshamn hittar du HÄR. OBS! Var ute i god tid. Förra året tog hotellrummen slut flera månader innan festivalen. 

Varmt välkomna till Nynäskalaset 2017!

Var:Svandammsparken, Nynäshamn
När: 4 augusti 2017 8:00-6 augusti 2017 23:59

Evenemang i: Södra skärgården


    Samarbetspartners