Hamnkalaset

Nu är det dags för det fjärde Hamnkalaset i Norrtälje! Lördagen den 29e juli så blir hela Societetsparken en stor lekpark för barn i alla åldrar och det blir också underhållning från scenen hela dagen lång! Sedan fortsätter det in på sena kvällen för de lite äldre!

Nytt för i år är att på fredagen den 28e juli så kommer det nya konceptet ”HAMNREGGAE” gå av stapeln med det legendariska bandet KALLE BAAH på scenen!

Societetsparken i Norrtälje fylls med härliga reggaetoner den 28e juli, kom dit och invig Hamnkalaset 2017 med oss! Det klassiska svenska reggaebandet Kalle Baah står på scenen och backas dessutom upp av STHLM Roots Allstars med gästspel av bl a Sture Allén från Svenska Akademin! Öppnar kvällen gör det populära världsmusikbandet Nabo!

Konsertstart kl 18.00.

OBS! Medans lördagen är helt gratis så kommer det att vara inträde på fredagen!

Biljetter till fredagen säljs på tickster.se.

Samarbetspartners