Boka upp kvällen den 9 juni för en alldeles speciell artist och en unik konsert

Efter kvällens after-work middag i Loungebaren gästas vi av en av Sveriges största artister – Tommy Körberg och hans band. Sätt dig till rätta och njut av en fantastisk föreställning med en fantastisk artist.

Under snart femtio år har Tommy Körberg ständigt dykt upp i nya roller, inom schlagermusiken men även i musikaler och inom rock- & popgenren. Vi har också sett honom i många roller som skådespelare och programledare.

I kväll får du uppleva några av de älskade låtar som Tommys röst gett toner till under hans långa och framgångsrika karriär. Låt honom ta dig med på en musikalisk resa genom sin rika låtskatt från fem decennier. Några av hans mest kända stycken, som han kanske väljer att framföra under kvällen är: Stad i ljus, Anthem, Drömmen om Elin, Fattig bonddräng, Fait Accompli, Som en bro över mörka vatten, eller så blir det några av de mindre kända men minst lika fantastiskt vackra t.ex. ”Jag hör” (en Björn & Benny komposition), Sinatras ”Mitt liv” eller Mikael Wiehes ”Nu kan jag gå ut och möta världen”.

Efter konserten är det nattklubb med DJ för alla danssugna. Varmt välkommen!

Boka konsert med middag och logi direkt här online
Här bokar du presentkort med biljett för middag och konsert

Baren är öppen från kl 17.00 och AW-middag serveras från kl 17.00 till 20.30. Ej bordsbokning, resp. sällskap placeras vid ankomst. Du hämtar kvällens AW-middag i baren och den består av en liten förrätt, varmrätt och kaffe med något sött till. Konserten (med onumrerade sittplatser) börjar vid 21-tiden. Bar och nattklubb till kl 02.00.

Var:Djurönäset
När: 9 juni 2017 17:00-9 juni 2017 23:59

Evenemang i: Mellersta skärgården


Samarbetspartners