Hyllning till våra artister i himlen

2016 var ett år då många av världens största artister gick ur tiden. Men deras musik är mer levande än någonsin. Med ”Stars in Heaven” vill vi hylla våra musikaliska hjältar.

Vi tar er med på en nostalgisk konsert fylld av sång, musik och kärlek. Alla hittar vi en eller flera favoriter denna kväll som tex David Bowie, George Michael, Leonard Cohen, Prince, Josefine Nilsson eller Freddie Wadling – ikväll lyser stjärnor i vår stora stjärnhimmel.

På scenen ser och hör ni:
Thomas Di Leva, ….den grymma sångaren Magnus Bäcklund, Robert Hoffman och hans band Hoffman Circus samt de alltid så skönsjungande Lena & Eileen från Show Sisters. Regi Anders Thoresen.

Den 28 april serveras After Work-middag i Loungebaren, från kl 17.00 till 20.30; kvällens varmrätt, med liten förrätt och något sött. Vid 21.30-tiden börjar konserten i vår stora eventhall och därefter spelar DJ i loungebaren till kl 02.00.

Boka din biljett med konsert och AW-mat på Ticketmaster eller boka vårt förmånliga hotellpaket med konsert, AW-mat, logi med frukost och tillgång till pool och bastulandskap från endast 1.270:-. Boka direkt online här bredvid. Varmt välkommen till en minnesvärd kväll!

”Thomas Di Leva gjorde nyligen sin fantastiska tolkning av David Bowies Life of Mars på Tv programmet ”Så ska det låta” Missade ni det, har ni möjlighet att få uppleva detta live hos oss i Stars in Heaven 2016”

Artister vi hyllar ikväll: Prince, George Michael, David Bowie, Freddie Wadling, Leonard Cohen, Josefine Nilsson, Glen Frey-The Eagles, Olle Ljungström, Rick Parfitt- Status Quo gitarrist, Carina Jaarnek, George Martin-The Beatles producent.

Samarbetspartners