Christer Sjögren med storband och SinatraShow gästar Djurönäset

Välkommen till en show med en av våra allra största artister, med över 11 miljoner skivor sålda! Ikväll får du vara med om en underbar show där Christer sjunger låtar av den framgångsrike artisten Frank Sinatra. Efter konserten är det nattklubb med DJ för alla danssugna. Varmt välkommen!

Den 24 mars 2017
Boka konsert med middag & logi direkt här online
Här bokar du presentkort med biljett för middag och konsert

Baren är öppen från kl 17.00 och AW-middag serveras från kl 17.00 till 20.30. Ej bordsbokning, resp. sällskap placeras vid ankomst. Du hämtar kvällens AW-middag i baren och den består av en liten förrätt, varmrätt och kaffe med något sött till. Konserten (med onumrerade sittplatser) börjar vid 21-tiden. Bar och nattklubb till kl 02.00.

Christer

Christer Sjögren föddes i Hagfors, där hade han en trygg uppväxt samtidigt som hans musikalitet växte fram. Redan som tonåring blev han sångare i dansbandet Jupiters. Det var dock först tio år senare, 1978, hans genombrott kom. Då dansbandet Vikingarnas sångare Stefan Borsch tog en paus tog Christer Sjögren över hans plats och det var med detta hans karriär tog fart. Under 26 år var han Vikingarnas frontfigur och ledsångare. De släppte ett trettiotal album och hade flera låtar på svensktoppen.

Vikingarna splittrades 2004, men efter det har Christer haft en framgångsrik solokarriär. 2009 kom han nia i Melodifestivalen med hitlåten I love Europe och han har gett ut ett flertal album bla med covers av Elvis Presley och Christer Sjögren sjunger Sinatra 2014.

Samarbetspartners