Välkommen till jubileums versionen av Nynäs Offshore Race

I år är det 50 år sedan Nynäshamn för första gången hälsade Sveriges racerbåtsåkare välkomna.

Dessutom har Nynäshamn fått förtroendet att arrangera Europa-mästerskapet i klass 3A, 3B och 3C. Detta kommer vi att fira genom att göra evenemanget lite extra festligt. Utöver fartfyllda EM-tävlingar kommer publiken kunna njuta av riktigt coola racerbåtar från sportens ungdom i Classic Offshore,välputsade veteranbilar, uppvisning av lite ovanliga vattensporter samt ett kändislopp i thundercat. Publik och deltagare kan avnjuta god mat och dryck samt livemusik i vår fina marina. Jubileumstävlingarna avslutas som sig bör med dans, show och en festlig bankett.

http://www.nynasoffshore.se/

Var:Nynäshamn
När: 19 augusti 2016 9:00-20 augusti 2016 23:59

Evenemang i: Södra skärgården


Samarbetspartners